Vi älskar det mjuka i livet

Vi vill göra din tillvaro lite skönare, lite enklare. Det gör vi genom att designa och tillverka underkläder och strumpor i mjuka, härliga material. Plagg som man trivs i, helt enkelt. Varje dag. Våra produkter passar alla i familjen. Hos oss hittar du varma strumpor för vintern, sportiga leggings och mysiga nattkläder för de minsta. Vi har även ett växande sortiment gjort av ekologisk bomull. Och för att göra det enkelt för dig så finns våra produkter där du handlar oftast – i mataffären.

Välkommen till Softer days!

VI HAR TEXTIL I BLODET

Softer days är en del av Springhill Textile AB. Springhill startades 1970 och är ett privatägt textilföretag med rötter i Helsingborg. Här ligger huvudkontoret samt vårt logistikcenter. Vi har även kontor i Oslo, Shanghai och Dhaka. Idag är vi nästan 80 medarbetare. Springhill är sedan 2007 medlem i BSCI/Amfori.

Vi jobbar med varumärken som Softer days, Topeco, Gripsholm, Noble House, Crossbow och Gutz. Våra produkter är alltifrån kuddar, lakan och dukar till strumpor, trosor och kalsonger. Bland kunderna hittar du såväl fackhandel, dagligvarukedjor som idrottsföreningar.

Springhill är sedan 2007 medlem i BSCI/Amfori.

crb softerdays

Här finns vi!

Softer days finns där du handlar till vardags. Vi finns i över 1 000 matbutiker i hela Sverige!

Hitta Softer days

Följ oss på Instagram

Häng med oss på Instagram. Upptäck nyheter och följ med på vår resa för att göra Sverige lite softare.

Följ oss