OM OSS

Sköna strumpor och underkläder för det mjuka i livet.

På Softer days vill vi bidra till att göra din tillvaro lite skönare, lite enklare.
Det gör vi genom att designa och tillverka underkläder och strumpor i mjuka, härliga material som sedan säljs i dagligvaruhandeln.

Våra produkter passar alla i familjen, till ett pris som gör oss attraktiva för många. Det ska inte vara dyrt att vara fin under!

Lika självklart är det att materialet som våra produkter tillverkas av är schysst producerat. Därför är en ständigt växande del av vårt sortiment gjort av ekologisk bomull.

Softer days är en del av Springhill Textile AB som sedan starten 1970 har designat och tillverkat textila konsumentvaror. Springhill är sedan 2007 medlem i BSCI/Amfori. Förutom huvudkontor i Helsingborg har vi även kontor i Oslo, Shanghai och Dhaka.

Vi ÄR…

…en del av Springhill

Springhill är ett privatägt textilföretag med mångåriga rötter i Helsingborg. Här ligger huvudkontoret samt vårt logistikcenter. Vi har även kontor i Oslo, Shanghai och Dhaka. Totalt sett är vi nästan 80 medarbetare som arbetar med att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi jobbar med varumärken som Softer days, Topeco, Gripsholm, Noble House, Crossbow och Gutz. Våra produkter är alltifrån kuddar, lakan och dukar till strumpor, trosor och kalsonger. Bland kunderna hittar du såväl fackhandel, dagligvarukedjor som idrottsföreningar.

Följ oss på Instagram

Häng med oss på Instagram. Upptäck nyheter och följ med på vår resa för att göra Sverige lite softare.

Följ oss