Noga anpassat för
nordisk dagligvaruhandel

Softer days lanserades 2019 med syfte att skapa ett varumärke för underkläder, strumpor och andra mjuka plagg som verkligen var anpassat för dagligvaruhandeln och dess utmaningar.

Idag finns vi i över 1 000 butiker i Sverige (Citygross, Coop och ICA). Vi växer i Norge och i Finland och vi vill fortsätta att göra det ännu tydligare att du kan köpa riktigt fina och mjuka underkläder när du ändå handlar mat.

Häng med på vår resa!

Kampanjprodukter som driver inspiration

Maximerar säsongens högtider och händelser med konsumentrelevanta teman. Innehåller det senaste och mest trendiga produkterna i säsongens design och färger. Koordinerat sortiment för att skapa attraktiv exponering mellan olika produktgrupper.

Attraktivt sortiment av basplagg

Ett stort urval av högkvalitativa underkläder, tights och strumpor med utmärkt passform. Bassortimentet har löpande artikel- och EAN-nummer med säsongsvariationer i färg och design. Bassortimentet levereras i mindre boxar per design och även storlek vid behov.

Volymprodukter till attraktiva priser

Attraktivt sortiment av huvudsakligen multipack för hela familjen. Urvalet är fokuserat på volym- och storpack för att nå så fördelaktiga priser som möjligt. Våra Value deals är perfekta för golvexponering.

Har du en butik och är intresserad av att öka din försäljning av strumpor och underkläder?
Ta kontakt så berättar vi gärna mer och hittar rätt lösning för dig!

STORMARKNAD

Ett säljande och inspirerande sortiment för butiker med yta

Softer days står för ett komplett sortiment av underkläder, strumpor, strumpbyxor, accessoarer och casual wear som skapar en dynamisk avdelning.

Vi erbjuder en helhetslösning för den större butiken, komplett med både bas och kampanjer. Sortimentet, skyltning och förpackningarna ger både inspiration och tydlighet.

Byggt på gedigna marknadsundersökningar och konsumentinsikter.

Inspirerande, lockande och tydligt.

COMPACT

Ett riktigt starkt helhetskoncept för små och medelstora butiker

Softer days står för ett strukturerat sortiment av underkläder, strumpor och strumpbyxor som skapar enkla köpbeslut. Sortimentet och förpackningarna är skräddarsydda för att utnyttja sektionerna i butiken på ett så effektivt sätt som möjligt.

Byggt på gedigna marknadsundersökningar och konsumentinsikter.

Tydligt och inspirerande.

Säg hej till Softer days!

Har du en fråga, en idé eller helt enkelt bara vill säga hej? Kontakta oss i formuläret, eller skriv ett mail till kundservice@softerdays.se.

Vi har även en kundservice som du kan nå under kontorstider.
Dit kan du ringa på +46 42 25 08 50. Vi hörs!